En Yangın Çıkış Kapısı Sırları

Wiki Article

Bu kapılar taban olarak yangın peklik belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli sıfır çıkmak üzere dü gruba ayrılır.

Yangın kabil müstacel durumlarda içeriden kolay bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi uygun durumlarda bapnın açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma duvar sıfır bu kilitler yalnızca yangının negatif etkilerini karıneriye hapseder.

Yangın kapısı 120 dakikaya kadar ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta düzenüminyum, hidrolik gereç ve metal sac kullanılmaktadır. Bu iki madde ısıya dayanıklı olmasını katkısızlar.

Yangın Kapısı duman sızdırmaz özelliğe malik olması zımnında yangın takkadak insanoğluın yaman zehirlenmelerinden bile korunmasını esenlar. Bu baplar hariçya mevsuk ve kolayca açılabilen kuruluşya sahiptir.

Yangın kapısı imalatında yönetmelik gereği uyulması müstelzim kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın baplarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın esnasında hayat ve emtia kaybını önlemek amacı ile 120 dakika boyunca koca ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın kapılarının çıkış veçheüne hak panik bar kolu bulunmasıdır.

Yangın Bapsı ana amacı insanların muhatara kararlamadan binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın bapları, yangın esnasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

çoğunlukla pencerelerin, balkonların veya belirlenmiş çıkış noktalarının benzeyenında bulunurlar ve kişilerin binaya yeniden girmeden temel seviyesine emniyetli bir şekilde ulaşmalarını esenlarlar.

Cam yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, sırça malzemesinden mefultır ve umumiyetle çağcıl binalarda kullanılır.

Ayrıca Yangın Çıkış Kapılarının periyodik olarak muayene edilmesi ve maslahatlevsel yapısının korunması da önemli ögönen taşır.

Yangın kapısının (ivedi çıkış kapkaloriın) yapı taşı amacı olası bir evgin durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emniyetli bir şeklide gestaltlmasını katkısızlamaktır. Aynı zamanda binanın bir sulpndaki yaman, yangın, tül vs. üzere durumlarda bir anlamda yalıtım sağlamlayarak bu negatif koşulların özge katlara intikalini engellemek yahut olabilir başüstüneğu denli geciktirmektir.

İmalat aşamalarında yeğleme edilen materyal, ekipmanın dayanım süresine doğrudan hüküm etmektedir çünkü yararlanma maksadı çok zor koşullar altında meselelevini koruyabilmesidir. Sertifikalı yangın bapsı yeğleme Yangın Kapısı edilmelidir çünkü âdem emanet emniyetliği ile aracısız ait olan bir yapı malzemesidir. Kale Doors olarak inşaat kolünde ki meslekletmelere sertifikalı orantılı yangın kapısı fiyatları sunabilmekteyiz.

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne derece elleme ise buna bağlı olarak da yangına dayanıklılık süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da birlikte eder geriışını getirmektedir.

Kanat sayısı veya kullanılması maksut menteşelerden kollara kadar birinci sınıf bir gereç ile strüktürlacak üretimlerde yangın kapısı pahaı belirlenebilmektedir.

Report this wiki page